Kitesurf kursus 2020

På denne side samt på vores facebook side vil vi fortløbende opdatere sommerens kitesurf kurser. Har du forespørgsel om andre datoer end de nedestående er du altid velkommen til at tage kontakt på monwatersports@gmail.com eller tlf. 26236010

 

Bliv kitesurfer på en weekend.

Begynder kursus i kitesurfing på Møn.

I løbet af weekenden vil du lære alt du har behov for at vide, for sikkert at kunne kitesurfe på egen hånd. Nogen vælger at tage flere lektioner efter et begynder kursus da det føles tryggere og man udvikler sig hurtigere. Men som udgangspunkt skal du have nok kundskab med til at kunne øve dig på egenhånd efter kurset.

Vi underviser med stort fokus på sikkerhed og udvikling og selvsagt at det hele skal være sjovt!

Vi elsker at dele vores passion derfor er kvalitet mega vigtigt for os. Vi underviser derfor kun 2 elever per instruktør.

Vi har mere end ti års erfaring og underviser børn fra 8 år til voksne på 80 år! Vi underviser vandhunde og dem der aldrig har prøvet vandsport tidligere, du skal blot være svømme dygtig. Det allervigtigste er at du er motiveret og klar til at blive forelsket i en ny hobby. For det bliver du ✌️

Kurset har en varighed på 10 timer og fordeles over to dage.

Lørdag og søndag:
Opstart kl 09.30
Undervisning 10.00-12. 30
Pause og frokost (tag din egen madpakke med) 12.30.13.30
Undervisning 13.30 – 15. 30
Opsummering og afslutning af dagen 15.30-16.00

Når du har tilmeldt dig et af vore weekend kurser vil du modtage yderligere information om mødested, hvad du skal medbringe og anden nyttig information.

Pris per person er 2199 dkk inkl moms.
Tilmelding via epost Monwatersports@gmail.com eller formular på vores hjemmeside. Betaling sker først ved kursets opstart.

Kurset bliver holdt i klintholm havn eller Farø. Det er vindretningen der bestemmer. Vi er afhængig af god vind og gennemfører kun hvis forholder er gode. Som vi alle ved blæser det som oftest ✌️

Alle som deltar vil få vejledning i forhold til vejen videre. Hvad slags udstyr bør du købe, hvor kan du surfe og hvordan møder du andre der surfer. Vi holder kontakt og er behjælpelig med det du skulle bruge for at blive en tryg kitesurfer.

! Covid 19: vi tager ekstra hendsyn og holder os opdateret på de nyeste regler i forhold til afstandskrav og antal kursister. Udstyr bliver grundig rengjort efter hvert hold og vi har derfor kun et hold per dag. Al instruktion foregår udendørs! Er du syg eller har symptomer frabedes du at komme til undervisning.

 

Ledige datoer:

30-31 maj – udsolgt

13-14 juni – udsolgt

27-28 juni – en ledig plads

4-5 juli – Udsolgt

11-12 juli – 1 ledige pladser 

18-19 juli – 2 ledige pladser

25-26 juli – 2 ledige pladser

1-2 august – 2 ledige pladser

Tilmelding via vores formular

 

 

 

 

 

en_USEnglish